25 Juliol 2016

Gestoria Luis a Les Santes esportives amb el Futsal.

Posted in Vehícles, Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

Les Santes donen el tret de sortida a les vacances d’estiu.

futsal les santesAquesta setmana a Mataró Les Santes donen el tret de sortida a les vacances d’estiu. Ja fa dies que pels carrers de la ciutat es viu l’ambient de festa major. 

Aquest any Gestoria Luis ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb Les Santes esportives gràcies al Futsal Mataró i al seu torneig de futbol sala. Ahir diumenge i avui dilluns es disputen les finals de totes les categories; des dels benjamins (quins cracks!!) fins als sub-24. Gràcies a tots els que hi han participat, i sobretot a tota la gent del Futsal que han ajudat a que el Torneig sigui un èxit. 

18 Juliol 2016

La presentació de l’Impost de Societats

Posted in Fiscal-Comptable

A diferència del que succeeix en altres figures tributàries, la declaració de l'Impost de Societats no té un termini de presentació únic per a tots els contribuents, sinó que cada subjecte passiu té el seu propi termini, en funció de la data en què conclogui el seu període impositiu. La presentació de la declaració haurà d'efectuar-se dins dels 25 dies naturals següents als sis mesos posteriors a la conclusió del període impositiu. Per tant, com a regla general, quan es tracti de subjectes passius l'exercici econòmic dels quals coincideixi amb l'any natural, el termini màxim de presentació de declaracions queda fixat el 25 de juliol. No obstant la presentació telemática amb domiciliació bancaria s’ha de fer abans del 20 de juliol.

 

01 Juliol 2016

Obligacions tributàries i mercantils del mes de juliol.

Posted in Laborals, Fiscal-Comptable

Impost de societats, comptes anuals, IVA, retencions ...

Durant aquest mes de juliol, abans de les dates assenyalades, s'hauran de presentar les següents declaracions tributàries:

 15 juliol 

Liquidació 2n trimestre de: 

-       Retencions i ingressos a compte de rendiments del treball i de les activitats econòmiques dels mòduls.

-       Retencions sobre el capital mobiliari.

 

17 Juny 2016

El registre de jornada

Posted in Laborals

També es obligatori en els contractes a temps complet

Amb l’entrada en vigor del RDL 16/2013 va passar a ser obligatori per les empreses que per als contractes a temps parcial es portés un registre d’hores diàries. Les empreses es veuen obligades a lliurar els fulls-registre al treballador mensualment i aquest a firmar-los cada dia indicant la seva hora d’entrada i de sortida.

Ara, com a conseqüència de dues Sentències de l’Audiència Nacional que consideren necessari aquest registre per poder controlar les hores extraordinàries, la Inspecció de Treball també està exigint el registre diari dels treballadors a jornada completa.

14 Juny 2016

RENDA 2015: ULTIMS DIES PER FER LA DECLARACIÓ DE RENDA

Posted in Laborals, Fiscal-Comptable

El dia 30 de juny finalitza el termini per la presentació de la Declaració de Renda de 2015.

No obstant, en el cas de domiciliar el pagament al banc aquest termini finalitza el 25 de juny, però s’ha de tenir en compte que el 25 de juny es un dissabte i el dia anterior, 24, és festiu a Catalunya. Per tant en aquest cas, el termini efectiu per fer la Declaració i domiciliar el pagament serà el 23 de juny.

[12 3 4 5  >>