24 abril 2018

AUTÒNOMS. OBLIGACIÓ DE TRÀMITS TELEMÀTICS A PARTIR DEL 2018

Posted in Laborals

Des del dia 1 d’octubre d’aquest any el treballador autònom estarà obligat a realitzar els tràmits amb la Seguretat Social per via electrònica, inclosa la recepció i signatura de les notificacions electròniques.

La Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) disposa de dos canals electrònics a través dels quals l’autònom podrà realitzar les seves gestions:

17 abril 2018

5 consells d'estalvi a llarg termini per la generació milenial

Posted in Assegurances

Les últimes reformes de llei sobre els fons de pensions, l'esgotament del fons de seguretat social al igual que les últimes declaracions de Luís María Linde governador del Banc d'Espanya estipulant que l'habitatge es pot considerar com una "renda en espècie" pels jubilats apunten cap a la mateixa direcció. Els treballadors joves o la generació milenial no tindrà les mateixes prestacions per jubilació que els seus predecessors.

Poc es pot fer contra la piràmide geogràfica que indica que la població estarà cada vegada més envellida, però sí que es pot fer molt per començar a educar els joves a planificar els seus estalvis en edats primerenques. La pregunta és, hi ha una conscienciació suficient sobre la planificació dels estalvis per afrontar la jubilació? La resposta tenint en compte la nostra experiència en el sector és que molts pocs joves tenen aquesta preocupació i sembla que l'administració no té a l'agenda afrontar la problemàtica. Quin partit polític voldrà admetre que les jubilacions tal com les entenen els nostres jubilats seran totalment diferents d'aquí a 10 o 20 anys? Malauradament cap, així que des del sector privat i coneixedors de la casuística llancem 5 consells pels milenials perquè comencin a pensar en el seu futur. Abans de començar i perquè quedi clar, la planificació dels estalvis a llarg termini no té com a objectiu deixar de gaudir ara per fer la volta al món als setanta i pocs quan la generació milenial es jubili. Això va de garantir un retir digne fent un petit esforç de manera constant.

10 abril 2018

HA MORT LA NOSTRA COMPANYA ROSER LAPORTA

llac3a7-negreLamentem comunicar-vos que avui 10 d’abril ha mort la nostra companya de l’àrea d’assegurances ROSER LAPORTA SOLÀ que feia 12 anys que treballava amb nosaltres.

Des d’aquestes línies volem donar el nostre més sentit condol a tota la família i fer-ho extensiu a tots els que la vau conèixer.

Les exèquies tindran lloc dijous, dia 12 d'abril, a les 12 del migdia a l'Església Parroquial de Canet de Mar.

09 abril 2018

OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES DEL MES D'ABRIL 2018

Posted in Fiscal-Comptable

DECLARACIONS DEL PRIMER TRIMESTRE 2018

A continuació li recordem les declaracions tributàries a presentar durant els propers dies;

Fins el 13 d’abril s’ha de presentar la liquidació del 1er trimestre de:

 

 

03 abril 2018

Comença la campanya de la declaració de la renda. Atenció abans d'aprovar-la!

Posted in Fiscal-Comptable

L’agència tributària cada vegada ens dona més facilitats per aprovar l’esborrany de la declaració de la renda. Però som conscients realment de les conseqüències que això comporta? Revisem correctament l’esborrany? És segur acudir a la administració pública perquè ens ajudin amb la declaració? Tots aquests interrogants els respon en Carlos Oltra responsable del departament fiscal de LUIS Gestoria.

 

[12 3 4 5  >>