26 Setembre 2016

La Sentència del TJUE sobre el dret a la indemnització dels treballadors interins.

Posted in Laborals

La Sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea de 14 de setembre de 2016, declara contrari al dret de la Unió Europea la norma espanyola que nega la indemnització per als treballadors interins en finalitzar el seu contracte. El TJUE considera que existeix una discriminació respecte els treballadors interins tenint en compte que no concorre cap raó objectiva que justifiqui el diferent tractament que suposa deixar-los sense indemnització quan s'extingeix el seu contracte. 

19 Setembre 2016

Nou sistema de liquidació de quotes de la Seguretat Social

Posted in Laborals

La Tresoreria de la Seguretat Social ha començat a enviar als nostres clients notificacions telemàtiques referents a la incorporació al nou sistema de liquidació de les quotes de la Seguretat Social; el Sistema de Liquidació Directa .

La incorporació al nou sistema de liquidació suposarà per nosaltres, la Gestoria, una adaptació al nou sistema a l’hora de liquidar les quotes de la Seguretat Social, però NO suposa cap obligació diferent pels nostres clients ni cap canvi en el tractament de les dades entre nosaltres (la Gestoria) i el nostre client.

12 Setembre 2016

Canvi de bases de cotització dels autònoms

Posted in Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

El règim d’autònoms permet modificar un màxim de dos cops l’any les bases de cotització. Els períodes per sol·licitar-ho són fins el 30 d’abril perquè el canvi tingui efectes 1 de juliol i el 31 d’octubre perquè el canvi tingui efectes 1 de gener.

25 Juliol 2016

Gestoria Luis a Les Santes esportives amb el Futsal.

Posted in Vehícles, Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

Les Santes donen el tret de sortida a les vacances d’estiu.

futsal les santesAquesta setmana a Mataró Les Santes donen el tret de sortida a les vacances d’estiu. Ja fa dies que pels carrers de la ciutat es viu l’ambient de festa major. 

Aquest any Gestoria Luis ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb Les Santes esportives gràcies al Futsal Mataró i al seu torneig de futbol sala. Ahir diumenge i avui dilluns es disputen les finals de totes les categories; des dels benjamins (quins cracks!!) fins als sub-24. Gràcies a tots els que hi han participat, i sobretot a tota la gent del Futsal que han ajudat a que el Torneig sigui un èxit. 

18 Juliol 2016

La presentació de l’Impost de Societats

Posted in Fiscal-Comptable

A diferència del que succeeix en altres figures tributàries, la declaració de l'Impost de Societats no té un termini de presentació únic per a tots els contribuents, sinó que cada subjecte passiu té el seu propi termini, en funció de la data en què conclogui el seu període impositiu. La presentació de la declaració haurà d'efectuar-se dins dels 25 dies naturals següents als sis mesos posteriors a la conclusió del període impositiu. Per tant, com a regla general, quan es tracti de subjectes passius l'exercici econòmic dels quals coincideixi amb l'any natural, el termini màxim de presentació de declaracions queda fixat el 25 de juliol. No obstant la presentació telemática amb domiciliació bancaria s’ha de fer abans del 20 de juliol.

 
[12 3 4 5  >>