Assegurances

Assegurances

17 abril 2018

5 consells d'estalvi a llarg termini per la generació milenial

Posted in Assegurances

Les últimes reformes de llei sobre els fons de pensions, l'esgotament del fons de seguretat social al igual que les últimes declaracions de Luís María Linde governador del Banc d'Espanya estipulant que l'habitatge es pot considerar com una "renda en espècie" pels jubilats apunten cap a la mateixa direcció. Els treballadors joves o la generació milenial no tindrà les mateixes prestacions per jubilació que els seus predecessors.

Poc es pot fer contra la piràmide geogràfica que indica que la població estarà cada vegada més envellida, però sí que es pot fer molt per començar a educar els joves a planificar els seus estalvis en edats primerenques. La pregunta és, hi ha una conscienciació suficient sobre la planificació dels estalvis per afrontar la jubilació? La resposta tenint en compte la nostra experiència en el sector és que molts pocs joves tenen aquesta preocupació i sembla que l'administració no té a l'agenda afrontar la problemàtica. Quin partit polític voldrà admetre que les jubilacions tal com les entenen els nostres jubilats seran totalment diferents d'aquí a 10 o 20 anys? Malauradament cap, així que des del sector privat i coneixedors de la casuística llancem 5 consells pels milenials perquè comencin a pensar en el seu futur. Abans de començar i perquè quedi clar, la planificació dels estalvis a llarg termini no té com a objectiu deixar de gaudir ara per fer la volta al món als setanta i pocs quan la generació milenial es jubili. Això va de garantir un retir digne fent un petit esforç de manera constant.

07 Novembre 2017

LA COMPANYIA D'ASSEGURANCES COM ALTERNATIVA ALS BANCS

Posted in Assegurances

La nova crisi del sistema financer a Espanya

L’ambient d’inestabilitat de la política catalana i espanyola provocat pels nostres governants, i la inseguretat jurídica del moment, ha generat una situació de nerviosisme insòlita en un país del segle XXI en relació als nostres estalvis. Que aquestes alçades estem pendents de qui ens ha de “guardar” el nostres diners, no ens ho mereixem.

Com a Corredors d’Assegurances, us volem oferir una alternativa fora de les entitats bancaries espanyoles.

03 Octubre 2017

Gestoria Luis s’adhereix a l’aturada general d’avui 3 d'octubre

Posted in Vehícles, Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

Les nostres oficines romandran tancades

Per a qualsevol assumpte urgent es pot enviar un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

07 Desembre 2016

Bases màximes de cotització a la Seguretat Social per al 2017

Posted in Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

Segons l'establert en el Decret-Llei 3/2016, de 2 de desembre, les quanties del topall màxim de la base de cotització a la Seguretat Social en aquells règims que ho tinguin establert i de les bases màximes de cotització aplicables en cadascun d'ells s'incrementaran, a partir de l'1 de gener de 2017, en un 3 per cent respecte a les vigents l'any 2016.

 

30 Novembre 2016

Festes laborals a Catalunya pel 2017

Posted in Vehícles, Assegurances, Laborals, Fiscal-Comptable, Advocats

L’any 2017 inclourà 13 festes d’àmbit català, a les quals els ajuntaments podran afegir-hi dues festes locals. Seran festes laborals a Catalunya durant l’any 2017 les següents:

[12 3 4 5  >>